Szerelmes felnőtt Meseút Noszvaj

Hol is van?

Eger mellett a Bükk lábánál Noszvajon három Meseút tanösvénnyel is várunk. A kezdőállomások a Harmónia kávézó és a Rozika cukrászda, ahol bármelyik meseútra elindulhatsz. Akár össze is fűzheted őket.

Aktuális

Aktuális programjaink, eseményeink a Meseút közösségi oldalánés a Szerelmes meseút oldalán találhatók meg!

Honnan Indul?

Meseút kezdő és záró pontja a noszvaji Harmónia kávézó és a Rozika cukrászda, ahol bármelyik meseútra elindulhatsz.  Itt veheted meg a belépőjegyet nyitvatartási időben, és az utad végeztével ide kell visszahoznod a mindent nyitó kulcsokat.

Kinek készítettük?

Gyere el a pároddal, meserandevúzni! Az útvonal összesen 5 kilométer, de annyit járhattok be belőle, amennyi jól esik. Jöhettek kettesben egy különleges napot eltölteni és egymást jobban megismerni, vagy a családdal jókat nevetni. Örömmel várjuk a Meserandevúra a szenior párokat, csoportokat is, hiszen visszanézve talán még mókásabbak a Meseút pajzán és szerelmes meséi! 

Mit lehet itt csinálni?

Ha eljössz hozzánk, kapsz egy titkos térképet, és egy mindent nyitó kulcsocskát, ezekkel, meg persze jókedvvel, vidámsággal a tarsolyodban kelhetsz útra, hogy a meseút 10 házikóját kinyisd. Igazi offline élmény vár rád, akár gyalog, babakocsival, akár biciklivel vagy kismotorosokkal érkezel. Noszvaj dombjai között a mesék mellé, igazi helyi ételeket, finom kávékat vöröslő borokat kóstolhatsz. Az ország legtisztább levegőjű településén várunk a Meseút családépítő tanösvényén.

Mit találsz majd?

A házikókban meséket találsz, amelyeket elolvashatsz, valamint helyszínekhez, mesékhez kapcsolódó játékos feladatokat, próbatételeket, beszélgetés indító kérdéseket találtok, hogy jobban megismerjétek egymást!

Mikor tart nyitva?

A Meseút az év minden napján elérhető, a kezdőállomásunk nyitvatartási idejében. A nyitvatartási idő szezonálisan vagy alkalomszerűen változhat, kérjük ha messziről indulnak, tájékozódjanak!

Mennyibe kerül?

A Meseút családi belépőjegye 2000 Ft/pár. Csoportoknak 15 fő felett: 500ft/fő valamint kérhető vezetett séta, melynek díja 20 000 ft/csoport A kulcsokért letétet kérünk 5000ft-ot, amit a program után visszaadunk.

Online jegyvásárlásra nincs lehetőség. Regisztrációra csak vezetett csoportok esetén van szükség.

Az útvonal

Az útvonal 5 kilométer, végig aszfaltozott út, mely végig kalauzol a falu legszebb, legromantikusabb pontjain, az apró sikfőkúti tavaktól a Barlanglakásokig.

Mennyi ideig tart?

A meseúton mindenki annyi időt tölt el amennyihez kedve van. Legtöbben fél vagy egy egész napos sétát tesznek itt, de ha csak két órátok van, akkor is érdemes útrakelni!