Aktuális csoportajánlataink 

Iskolás, óvodás, felnőtt csoportok, táborozók és speciális igényű csoportok számára is kínálunk programokat, vagy teljeskörű szervezést, pályázati együttműködést.

Csoportoknak

Meseút minden kicsi darabkáját egyedi gondoskodással, kézi munkával készítjük. Így történik ez a csoportok számára összeállított ajánlatok esetében is 
A mesék, a Bükk és Noszvaj olyan sok izgalmas  lehetőséget rejt, hogy minden csoportnak szeretünk egyedi ajánlatot kialakítani. Ahogy nincs két egyforma gyerek, nincs két egyforma csoport sem.  Írd meg nekünk, hogy mit szeretnél, és összeállítjuk a számodra legkedvezőbb ajánlatot. 
Nagy tapasztalattal tudjuk fogadni, a speciális igényű csoportokat is
Hogy szétnézhess programjaink között, minden évben elkészítjük letölthető ajánlatainkat.
1
2
3
4
Mesemondás, mesés interaktív bejárások
Élményalkotás és kézművesség kicsiknek és felnőtteknek
Mesemódszertani élményséták pedagógusoknak
Erdei érzékenyítő meseséták kicsiknek és felnőtteknek

A csoportok álltal legkedveltebb programjaink

Egy visszajelzés

"Vegyes összetételű - különböző életkorú iskolás csoporttal jártuk végig a Meseutat. Semmilyen más programhoz nem hasonlítható, felejthetetlen élmény volt. A mozdulatlan, rekkenő melegben szárnyaszegett gyerekek az első Meseházikónál felélénkültek. Az úthoz tartozó térkép olvasása rögtön összekovácsolta a csapatot, beindult náluk a kereső funkció - merre van a következő házikó, és melyiket ki nyitja ki, a szerintük unalmasnak ígérkező séta egyből izgalmas felfedező kirándulás lett. Óriási élmény volt a könyv- és apróság csere pont - mit rejt a házikó, ki mit hozott. Jó volt látni a kíváncsiságot, a gyerekek örömét, csereberéltek egymás között, számoltak, ugyanannyi dolgot hozzanak el, mint amennyit kivettek. Csodálatosak voltak a mesék, a "jaj, ne már mesét...!" mondat az első háznál eltűnt. Rögtön kiderült, hogy a mese nem a habos-babos rózsaszín csoda, amit a TV-ben látnak, hanem utat mutató, kérdéseket, félelmeket közelről vizsgáló, önmagunk mélyére hatoló csoda-világ. Pont, ami őket foglalkoztatja... A mesék mondanivalóját támasztotta alá a hozzájuk kapcsolódó játék; ugyan sok mindent észrevettek és megtapasztaltak magukban, ami addig is ott volt, de most felszínre tudták hozni, tudtak róla beszélgetni, vagy nevetni rajta. Fantasztikus volt látni őket, ahogy a legmozgékonyabb kisgyerek is csendben, csukott szemmel ült, és kereste, figyelte saját belső táltosát. Rengeteg tudást vittek haza a "tarisznyájukban" a Meseútról. Lelkes és eltökélt környezetvédőként örömmel láttam, hogy a mesék tényleg a házikókban laknak, nem papíron...
Nagy szeretettel ajánlom majd a Meseutat mindenkinek, aki kíváncsi rá, hol lakik a táltos, hogy mehet össze maréknyira egy mindenkit rettegésben tartó óriás, milyen eszköz a leghatékonyabb, ha erővel nem lehet megoldani valamit, vagy fél valamitől... Persze még rengeteg, mélységeket és magasságokat bejáró kérdésre kapunk választ. A hazafelé úton bőven volt miről beszélgetni, kérdezni, és otthon, este, a családban is."
1545626_968025559949193_686415366563780962_n
20190529_094408 1
816_6125
20200723_100206 1
20200723_114602
20210314_175710